La comissió de patrimoni del Centre d’Estudis Santjustencs organitza el
1r Itinerari pel patrimoni històric de Sant Just Desvern

Dates

Dissabte 9 i diumenge 10 d’octubre a les 10 hores del matí, en el marc de les jornades europees de patrimoni 2021 que se celebren els dies 8, 9 i 10 d’octubre.

Objectiu

Amb la voluntat d’apropar el coneixement del patrimoni, tant el natural, com l’arqueològic i l’arquitectònic de Sant Just Desvern, als veïns i veïnes del poble, l’itinerari ofereix explicacions i informació de la història dels llocs que es visiten i pretén ajudar a fer prendre consciència de la seva protecció i el seu manteniment.

Durada aproximada de l’activitat

Entre 1,30 i 2 hores

Ruta

D’una distància aproximada de 3 kilòmetres, la ruta, que surt des del parc de darrere l’institut on hi ha les restes de l’antiga font de la Bonaigua i acaba a can Candeler, tindrà les parades següents:

1) Font de la Bonaigua

2) Molí fariner

3) Perspectiva de la Vall des del camí cap a la deixalleria

4) Can Cortès

5) Pou de mina abans d’arribar Can Biosca

6) Eucaliptus monumental

7) Can Candeler

En cada un dels punts es farà una breu explicació (5 minuts aproximadament) de cada un dels indrets i/o béns i es respondran preguntes.

Consideracions

Tot i ser una ruta per dins del poble cal anar ben preparat per caminar valorant el calçat, aigua… i tots aquells elements que ens puguin facilitar l’esforç.

Inscripcions

A partir de l’1 de setembre al correu electrònic del CES (centredestudis@santjust.org) indicant el dia escollit (dissabte 9 o diumenge 10 d’octubre) i per cada persona que es vulgui inscriure el seu nom complet, número de DNI, correu electrònic i un telèfon de contacte.

Aquestes dades són necessàries per complir amb el protocol Covid-19 i poder contactar amb vosaltres en cas que fos necessari.


Socis i sòcies del CES i amics de l’entitat

Moltes gràcies per la vostra resposta a l’itinerari pel patrimoni històric de Sant Just Desvern. Ja no queden places ni pel dia 9 ni pel dia 10, està tot ple.

Però si algú té encara interès a venir ens podeu seguir enviant un correu amb totes les dades i us inclourem a la llista d’espera. Si hi hagués alguna baixa o ens autoritzessin a ampliar el grup us ho faríem saber.

Moltes gràcies

Comissió de Patrimoni

Centre d’Estudis Santjustencs

Comentaris
Tots els comentaris.
Comentaris