VISITA AL CENTRE D’ESTUDIS OLÍMPICS I AL MUSEU OLÍMPIC

 

El dissabte 24 de novembre vam fer una sortida cultural matinal olímpica a la muntanya de Montjuïc per visitar primer les noves instal·lacions del Centre d’Estudis Olímpics, al costat de la Font del Gat, acompanyats pel coordinador del centre Albert Aragón i el periodista esportiu Joan Manuel Surroca, i a continuació vam fer un recorregut molt interessant pel Museu Olímpic i de l’Esport, tot seguint el guiatge i els comentaris de Joan Manuel Surroca. La valoració de tots els assistents va ser molt positiva perquè ens va permetre gaudir d’una experiència única al voltant de l’olimpisme i l’esport.

 

Comentaris
Tots els comentaris.
Comentaris

  1. Joan manuel surroca

    Va ser un plaer acompanyar-vos. A més varem gaudir d’un dia força solejat i clar que ens va permetre gaudir d’unes formidables vistes des de Montjuïc