VETLLADA POÈTICA DE NADAL 2018

 

El 20 de desembre es va celebrar una nova edició de la ja tradicional Vetllada Poètica que per les festes de Nadal organitza el Centre d’Estudis Santjustencs a la Sala Piquet, amablement cedida per la junta de l’Ateneu.

Com sol ésser costum, no va faltar l’entusiasta col·laboració dels coneguts rapsodes que any rere any interpreten joies literàries de la nostra cultura, gràcies a la coordinació de Maria Quintana.

L’auditori format per 35 assistents van rebre el llibret amb els textos íntegres de les peces seleccionades, i una vegada conclòs el recital els presents van brindar per les festes nadalenques degustant unes delicades restolines.

Els rapsodes que van formar part de l’elenc van ser: Joana Algarra, Palmira Badell, Judith Cobeña, Ana González, Montserrat Pedreño, Maria Quintana, Pere Font, Juli Ochoa, Pere Olivé i Josep Quintana.

Comentaris
Tots els comentaris.
Comentaris