Presentació de la Miscel·lània XXII

Dins el marc dels actes de commemoració del dia internacional de les Dones al mes de març, el dimecres 27 de març, a les 19 h., a la sala municipal de l’Ateneu, tindrà lloc la presentació de dues publicacions:

 

  • La Miscel·lània d’Estudis Santjustencs XXII que recull el testimoni, les vivències i les reflexions de 66 dones de Sant Just Desvern, “Santjustenques. Vides en democràcia”, el volum II de la primera Miscel·lània editada el 2015 que recollia el testimoni d’altres 50 dones.

 

  • Un treball de recerca de l’historiador i soci del CES Raimon Masdéu sobre el monestir femení de Sant Joan de l’Erm, situat on ara hi ha can Cuiàs, petita comunitat monàstica medieval (1228-1466) dedicada sobretot a la pregària i a treballar per sostenir la comunitat.

 

Les persones associades al Centre d’Estudis Santjustencs, es podran emportar un exemplar de la Miscel·lània XXII “Santjustenques. Vides en democràcia”.

Comentaris
Tots els comentaris.
Comentaris