Aureli Capmany. La Dansa i l’Esbart Català de Dansaires

L’any 2018 es va commemorar el 150 aniversari del naixement d’Aureli Capmany i Farrés, i per celebrar aquest aniversari es va dissenyar una exposició que mostra i documenta la fascinació d’aquest folklorista per la dansa, la seva relació amb aquesta activitat humana, la responsabilitat en el naixement dels esbarts dansaires, el mestratge de dansa, les publicacions i, en especial, la tasca a l’Esbart Català de Dansaires a partir de l’any 1909.

L’exposició  Aureli Capmany. La dansa i l’Esbart Català de Dansaires consta de 15 plafons en els que es reprodueixen documents, fotografies, programes correspondència, etc. i gràcies a la gestió del Centre d’Estudis Santjustencs i la col·laboració de l’Ateneu de Sant Just Desvern es podrà veure a la Sala Piquet de l’Ateneu, del 9 de desembre de 2019 al 9 de gener de 2020, els dies feiners de dilluns a divendres, de les 17 a les 21 h.

Comentaris
Tots els comentaris.
Comentaris