Vetllada Poètica de Nadal 2019

Com ja va sent tradicional en aquestes dates, a la sala Piquet de l’Ateneu ha tingut lloc la Vetllada Poètica de Nadal, en la que diversos socis i sòcies de l’entitat han posat la veu a una acurada selecció de poemes nadalencs, entre els quals, enguany, s’ha prestat especial atenció al llibre “Torneu-nos el paradís. Poesia catalana de guerra (1936-1939)” en el que es recullen obres d’autors coetanis d’aquella terrible època, així com també d’anònims soldats que van plasmar en versos el seu sentir.

Amb el nostre desig d’unes bones Festes i un millor any 2020, des del Centre d’Estudis Santjustencs us donem les gràcies a tots i totes els assistents, i us convidem a seguir sent partícips de les nostres properes activitats.

Comentaris
Tots els comentaris.
Comentaris